Healings Sjamanisme

Lees hier meer over het sjamanisme en alle trajecten die ik in groep aanbied.
Op deze pagina kan u mijn privé begeleiding terugvinden:

Gidsing


Voor wie:

 • met vragen zit omtrent het sjamanisme (zie ook hier meer over het pad van de sjamaan)
 • de jaartrajecten (of kortere trajecten) volgt en met een specifieke levensvraag of zoektocht zit, en hieromtrent graag gidsing ontvangt


Afspraak 1,5u, prijs 80€

Afspraak 1u, prijs 55€


Orgaanmassage


Vele mensen zijn gespannen of angstig. Deze emotionele spanning zet zich in eerste instantie vast op de organen: nieren, maag, galblaas, lever, dunne darm, dikke darm, milt, pancreas, op hart en longen, maar evengoed op de psoas-spier = de spier van de ziel. Van hieruit reist deze spanning verder naar het spierstelsel waar deze voor vele fysieke spanningen tot zelfs blokkades kan zorgen. De orgaanmassage wordt reeds duizenden jaren gebruikt in China en kan bijdragen tot een lang en gezond leven. De massage van de interne organen die ik geef, komt uit Siberië (zie ook andere Siberische healings) waar men vele ziekten geneest volgens deze methode. Orgaanmassage werkt diep in op zowel het fysieke als emotionele lichaam en kan grote veranderingen op gang brengen. Naast een helende invloed op de organen, het spierstelsel en de emoties heeft de orgaanmassage ook een preventief effect.
Spanningen en blokkades lossen op voordat ze zich kunnen uitdrukken in een ziektepatroon.

 • De volledige buik wordt gemasseerd. Enkel de buik (borstbeen tot navel) is ontbloot en de rest van het lichaam is gewoon gekleed. Draag loszittende kledij.
 • Ook wordt er extra op bepaalde reflexzones en marmapunten gewerkt, op de kledij.


BELANGRIJK: De dag zelf neemt u thuis rust. Eet een lichte maaltijd ten laatste 1,5u vóór uw sessie. Neem de dagen erna voldoende tijd voor uzelf en drink voldoende water of kruidenthee. Een orgaanmassage kan veel losmaken, ook op emotioneel gebied dus is het belangrijk de dagen bewust tijd te nemen voor zelfzorg.


Afspraak 1,5u, prijs 80€

Afspraak 1u, prijs 55€


4 Spirits healing - klankhealing


In het Siberisch sjamanisme gaat men ervan uit dat er 4 trillingsniveau's zijn.

 1. De laagste trilling is de zijnstoestand vanuit dewelke we disbalans ervaren, angst, stress, spanning, frustratie, ergernis, conflict. Dit is echter ook de trilling van transformatie. Er wordt met deze energie gewerkt om blokkades los te krijgen en bepaalde processen op gang te krijgen.
 2. De tweede trilling wordt vergeleken met de vibratie van Moeder Aarde. Deze herstelt gevoelens van comfort, liefde, veiligheid, geeft stabiliteit, harmonie, vreugde en balans. Van hieruit leven we in verbinding met de natuur en haar schepselen.
 3. De derde trilling is deze van de Lucht . Deze geeft juist inzicht en perspectief, lichtheid, creatie en 'flow'. Op dit niveau voel je je gedragen, geïnspireerd, geopend en vrij. Openheid en vrijheid zijn belangrijke voorwaarden om tot overgave en zo ook om tot de vierde trilling te komen.
 4. De hoogste trilling is deze van stilte en bewustzijn; bewegingsloosheid. Hier is alles verbonden en ben je één met de kosmos, met je schepper, met je kern. Hier heerst een diepe innerlijke rust en gelukzaligheid. Van hieruit handel je juist in de wereld.


Je ligt ontspannen neer en ik gebruik de drum, mijn stem en andere instrumenten om je vanuit de laagste trilling naar de hoogste te brengen en disbalans te helpen transformeren. Ik werk van de voeten naar boven. In deze techniek dien je eerst los te laten om te ontvangen. We praten niet na gezien het belangrijk is nadien nog even in de hoogste trilling (Stilte, Eénheidsbewustzijn) te blijven.


Duur 1u, prijs 55€Tree of Life healing - Klank & massage


Er wordt gewerkt vanuit de symboliek en energie van de Siberische levensboom.
Deze staat in 4 dimensies/werelden tegelijk en is verbonden met de hogervermelde trillingen.


Deze healing ondersteunt lichaam en geest om te komen tot diepe transformatie.

 1. Met de wortels (bij de mens de voeten, benen en het onderste deel van de romp) is de levensboom diep verbonden met de aarde en reikt tot de onderwereld. Hier begint transformatie en het doorbreken van patronen, lijden, pijn, onrust, enz...
 2. De stam is het bovenste deel van de romp en de organen. Deze geven ons voeding, bescherming, stabiliteit, zuivering. In de romp zit onze levenskracht.
 3. De takken van de levensboom zijn onze armen, schouders, maar ook de nek en het hoofd. Hiermee reiken we uit naar het licht, naar de warmte van de bron en naar goddelijke inspiratie. Wanneer verbonden, is het hoofd licht en ervaren we flow.
 4. De levensboom zijn hoogste toppen raken de kosmos of de bovenwereld. Deze voeding komt bij de mens binnen via de kruin. Dit is de rechtstreekse connectie met Stilte. Hier ervaren we éénheidsbewustzijn.


Je ligt ontspannen neer en ik gebruik klank en instrumenten, aanraking en massage bovenop de kledij om de 4 werelden/kwaliteiten en de verschillende delen van het lichaam te balanceren. Er wordt gewerkt van de top van het hoofd naar beneden. Deze richting symboliseert het ontvangen van inzicht + verteren ervan om te komen tot loslaten van wat niet langer nodig is.


Duur 1u (incl. napraten), prijs 55€

Power Retrieval

Vanuit overgave aan de werelden waarheen gereisd kan worden, tracht ik heling terug te halen om ten dienste te stellen voor het individu. Gedurende deze inwendige reis ligt de ontvanger ontspannen neer en verblijft in niet-doen. Deze bijzondere techniek begeleid ik op de achtergrond met drum, ratel en stem.
Ik reis met de intentie om een Krachtdier of Inzicht terug te halen voor de ontvanger. Zo kom je tot het hervinden van kracht of van dat wat je momenteel kwijt lijkt te zijn.


Duur 1u, prijs 55€


Soul Retrieval

Sessie 1: soul retrieval

Door bepaalde omstandigheden (overbelasting, verdriet, trauma) ontstaat er een (af)scheiding geest/lichaam wat kan leiden tot angsten en emotioneel of fysiek krachtverlies. Vaak ontstaan hierdoor ook mentale of fysieke klachten of ziekten en een verkeerde relatie met zelfzorg. Er kan ook een afgescheidenheid zijn met de Bron wat leidt tot een algemeen diep gevoel van onrust of verloren te zijn. Ik reis heel specifiek om dat deel van de Ziel dat verloren is te zoeken en terug te halen.

Voor aanvang krijg je een korte afstemming om in verbinding te komen  (Tree of Life healing - of 4 Spirits healing, zie lager)


Duur 1u15 à 1u30, prijs 80€


Sessie 2-3-4: herintegratie

Na de healing en na een periode van 21 dagen gaan we samen via bijzondere meditatieve en sjamanistische technieken alle delen van jezelf weer herintegreren.


Duur 1u, prijs 55€
Duur 1,5u, prijs 80€.

3 à 6 weken later zie ik je graag opnieuw voor nog een volgende stap. Reken op een 3-tal sessies.Andere authentieke healings

Met diermedicijn: zie deze pagina